Selasa, 29 Mac 2011

NOT WONDERGIRLS...BUT WONDERBOYS..KEKEKE

Hahaha..lama sudah x post apa2...banyak cerita tapi malas mau post..lol..kali ni sy mau crita pasal wonderboys...who's gonna be wonderboys????haha...Ini bukan nama kumpulan dorang..sy yg buat2 jak..hehe...mereka ni terdiri daripada 5 orang saudara..sama2 berkawan.....sy juga turut berkawan dgn mereka....sekadar sahabat.....x lebih daripada apa2....bermulanya pencarian sy dgn jejaka2 ni masa sy Tingkatan 1..hahaha..time tu cousin sy pi ikut kursus bahagian sekolah..lepas tu,tau la kan masih budak2,pandai2la ni pesan dgn cousin mintakan number hp jejaka2 dekat sana..ha3.....
beberapa hari kemudian,cousin sy bagi la ni sama sy nombor2 hp jejaka2 ni...lepas sy kaji sorang2,sy pilihlah c Mr.Chayoo2x ni..hehehe...pada malamnya,mulalah sy start sms dia....sy masih ingat lagi ketika dia tanya umur sy brapa....sekali sy ckp "form 1" terus dia balas perkataan "gulp " dgn sy...ni mcm aksi terkejut jak ni..mklumlah budak2 ting 1 sms dia..haha..tym tuu Mr.Chayoo2x ni dah form 2...Dan kerana perkenalan sy dgn Mr.Chayoo2x ni la sy berkenal-kenalan lg dgn 4 orang yg lain..mcm rantai makanan bha kan..ni mesti kes pas nombor2 hp orang ni kan..hahaha..Ok2..mari kita gitau koranglah pasal budak2 wonderboys ni erk...

ABOUT MR.CHAYOO2X...
= Orgnya baik......pemalu la pula..haha...x pandai mau mulakan sms..ni yg dia selalu cakap..betul ka tuu????dia panggil sy kakak..wakaka....sy ada adik besar la pula..:p...
Apapun..Mr Chayoo2x!!!! kamulah orang org yg pertama sy kenal selain 4 wonderboys tuu...sy kenal kamu sejak sy ting 1 pada hujung bulan november 2006..dan skrg sy dah habis spm...fuyoo....lama sudah kita kenal..hehe..thanks coz bagi patung ikan tuu..haha..hadiah pertama patung dari jejaka sy dpt..kekeke...Sy menghargai sgt2x!!! Dan rumah kamulah yg pertama sy pi selain 4 wonderboys tu juga..hehe..

ABOUT MR.PETOLA...
=Uitz..dahsyat betul namamu ni petola...hehehe..just joke..Ni dia sy kenalkan abg angkat pertama sy MR.PETOLA (Bukan nama sebenar)...sy hairan dan pelik juga kenapa ada org bagi  istilah putus erk kalau ada abg angkat ka/kakak angkat ka..ingat ini kes bf/gf ka hah!!!!! (adeh..mcm stress la pla..hehehe)..bagi sy,itu istilah xda dalam kamus hidupku..chewah...MR. PETOLA tetap abg angkat sy...so MR.PETOLA jgn risau..xda istilah putus untuk bro..hahaha...sy panggil dia ni "bro"....mcm rockers kan...tapi sy suka pgil mcm tuu...ha3....Bro,kmu dah belanja sy....so that,thank u!!!!!!^^..tapi KFC belum lagi..bila mau blanja lagi???hehehe...Bro,kmu baik betul la....pemalu juga ni...mcm sy pernah buat bro sampai menangis la...betul ka tuu??hehehe...(^_^)//

ABOUT MR.KAI SUWABARA..
=Beza betul namamu dari yg lain kan..ha3....sy teringat ni nama yg animasi yakitate japan tuu bha...pbuat roti...haha..ni yg ketiga sy kenal....sy post ni pun ikut urutan perkenalan dgn kmurang semua....hehehe...MR. KAI SUWABARA,dia ni agak matang..mcm bro2 gitu...betul ka tuu???haha..sy dengar2 dulu2 kamulah taiko antara 4 wonderboys yg lain kan3x???sy tau ni budak nakal...haha...terer ni MR.KAI SUWABARA ni..cuba kmuranng tanya apa2 sama dia,mesti dia jawab tuu..hehe........MR.KAI SUWABARA,kamu belum bagi sy apa2 lagi.....bila mau bagi sy hadiah??ha3...(persoalan tanpa jawapan+_+)

ABOUT MR.KAZAMA..
=Ani lagi lain namanya...jgn tah kembang ar mun namamu lawa dikit..kekeke..sebab ani memang namamu kami gelar dulu2x...dulu jak,skrg x..yg nama wonderboys yg lain tuu,cuma buatan jak....(sebagai petunjuk)...haha..MR.KAZAMA...ni dia sy kenalkan abah sy...ha3..(x rasmi)...lol...dia ni peramah....pemurah....selalu belanja..betul ka tu???haha..pandai buat magic...kan3x...tapi MR.KAZAMA,kamu dah belanja sy..so that,thank u juga!!!!!!!!^^..bila mau bagi buah-buahan lagi???ha3

ABOUT MR.NEMO MEMO
=Ni yg last ahli wonderboys..ha3...Namanya memang "nemo" sy gelar dari dulu2x sampai sekarang...kakak sy,kazen sy,kwn2 sy ada yg tau dah sapa tuu cnemo...sy xtau dari mana sy dpt nama tuu..tapi memang sesuai la nama tuu sama kamu ya MR. NEMO...ha3...patutlah time raya dia dtg kat rmh tapi x mkn udang yg dah dhidangkan,,kmurang mw tau sbb apa???? coz MR. NEMO x snggup mau makan kwnnya sendri....kan udang sma ikan,sma2 tinggal kat laut,itula sebabnya..ha3..just joke..dia ni lawak2 skit,mcm budak2...pemalu lagi tuu..ayoyo...ramai org ckp dia ni comel..betul ka tuu??haha..MR.NEMO,kmu pun belum blanja sy..bila mau belanja sy aiskrim..????haha..


So that,inilah crita 5 wonderboys......sy hrp pershbtn kita akn berkekalan selamanya...mama sy,abg2 sy dah kenal dah kmurang ni..ha3...siap tau nama kmurang lagi..tapi x smua la.....hehe...Masing2 dah ada hala tuju sendiri,so jgn lupa kwn2 kat sini ok....walaupun kita berlainan sekolah,x sama umur (kmurang tua dari sy) ,berjumpa ada yg sekali ada yg cuma 2 3 kali,tapi sy rasa kmu semua sahabat2  yg baik..teruskan jadi org2 yg baik..hehehe....FRIENDS FOREVER......
Bila mau buat ni reunion????sy mau plkn ni...xlama lg..+_+.....smart kan nama program kita.....bukan sy yg tulis perkataan yg diatas tuu..kalau sy yg buat,mesti lawa skit jadinya..hahahaha..

P/S: Lagu untuk kmurang wonderboys..haha..

SONG BY DEVOTEES_SAHABAT

Biarkan kerinduan di lautan memori
Mengimbau kenangan indah yang mengetuk emosi
Masih segar di ingatan saat mesra berputik
Hatimu bawa sinaran cahaya inspirasi

Sahabat...
kau sesungguhnya
Temanku...
dikala suka dan lara

Tika ku buntu
diselubungi sendu
Kau tiupkan ketabahan kuntum
mengukir senyuman

Bagaikan embun
hilang diterbit fajar
Kau pergi jauh mengejar cita
Menggapai redha Yang Esa

Duhai sahabat dengarkanlah
Bicara hatiku ini
Meskipun jarak memisahkan
Namun tiada rentap kasih

Biarlah waktu menetukan
nilai ukhwah yang terjalin
Teruskanlah perjuangan hingga
Ke titisan darah terakhir

Dan aku masih di sini
terus mendaki
puncak tertinggi hidupku

Dan aku terus menanti
saat yang manis
akan berulang kembali

Sahabat...

WASSALAM^^
Sorry for everything!!!!